1 år præget af efterskole windsurfing med sjov undervisning oven og under fjorden

Kunne du tænke dig at deltage i et åbent hus-arrangement på en efterskole, du har et godt øje til? På netop denne her musikefterskole har vi åbent hus ofte. Derfor: rumsterer der en masse gigantiske refleksioner, hvorhenne du vil prøve at gå på drama efterskole og dertil hvad for en, du vil foretrække, behøver du ikke stille sig afventende længe på at få et indtryk af vores skole, ledelse, de tre fag-linjer, jeres værelser samt de kønne omgivelser på Limfjorden. Og her kommer spørgsmål nummer to – Har du dyrket meget windsurfing, eller har du blot i lang tid tænkt på at lære det? På det her sted kan du kombinere 10. klasse, efterskole & windsurfing.

Tager du 10. eller 9. klasse her på vores efterskole, Jylland, med efterskole adventure, får du lov til at afprøve alle sider af efterskole friluftsliv + natursport. I tillæg har du klasseundervisning på et trin, som virkelig er helt i top, dertil får du helt op til 2-3 rejseuger rundt om verden gennem efterskoleåret. Eller om ikke andet allervigtigst udvekling med klasse international efterskole. Længes du efter at prøve den bedste drama efterskole, hvor på rejser er med til at give dig indtryk, du husker altid? På vores musik efterskole skaber rejser i stor grad det centrale i dit skoleår, idet du faktisk ikke kun er på den fedeste skiferie. Vi tager dig desuden på 2 rejser, og så kan du udforske dine interesser ude i verden. Efterskole og windsurfing kan du tage i din fritid. På vores musikefterskole er musik og teater virkelig et af de sjove fagvalg.

Det kan være, at adventure udgør det fedeste, du gerne vil lave på efterskole. Efterskole åbent hus er en mulighed til at gøre, at du bliver klogere. Du kan både vælge eftesrkole med international klasse her i Jylland eller en musikefterskole, Jylland. Sådan set kan du i bund og grund på netop vores gode efterskoler Nordjylland forene både idrætsefterskole og musikefterskole. Længes du efter at sammenflette efterskole heste? Efterskole 9. klasse kan du vælge at forene med en god drama efterskole. Derudover har vi på denne efterskole ridning som en idrætslinje også. Længes du efter en luftforandring i din 10.-klasse, og er det et problem at beslutte dig for, om du vil på sportsefterskole eller have meget internationalt? Tager du på international efterskole her på efterskole Jylland, kan du prøve både og. Dermed kan du træne talentet for dans, når du vælger 1 år på vores efterskole. Tager du et skoleår på friluftsliv efterskole med film som linje, får du to rejser til steder som bl.a. Frankring og særlige ture med international klasse. Her skaber det for dig en forudsætninger for at skabe internationale relationer ift. f.eks. sport, medier eller fx mange former for friluftsliv.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>