At vælge mellem laminatgulv, trægulv, parketgulv eller gulvtæpper?

En del af jer derude har spurgt, how it goes vedrørende husprojektet.

I det blivende istandssættelsesprojekt med at rive ned og istandsætte det aldrende hus skal vi til at vælge husets gulve.. Et cool trægulv er mit og mandens første valg, men vi kom frem til at så skal du både udvælge et eksklusivt parketgulv (http://gulvlageret.dk/traegulve-1/haro-155/), et mere prisvenligt laminatgulv (http://gulvlageret.dk/laminatgulve-12/gulvlagerets-billige-laminatgulv-99/), eller hvorvidt min mand og mig eksempelvis går efter gulvtæpper (http://gulvlageret.dk/taepper-13/danfloor-103/) ud til badeværelset, hvor ungerne og os ender med at gå og stå med nøgne tæer.

Med vores husprojekt skal vi klare en hel del helt forfra. Inden han og jeg var kommet til overvejelser om gulvene, der tænkte vi bare trægulv og var enstemmige omkring det. Men et styks trægulv er vidst ikke bare et trægulv. Næh nej det kan købes som massivt trægulv, parketgulv eller laminatgulv. Nøj det er svært

Vi er samstemmige om at parketgulv med mønster er ganske pænt. Men det er tror vi samtidig ret dyrt. Til gengæld har parketgulv lang slidstyrke som kan slibes ned når det er nødvendigt. Talrige afhøvlinger kan man nok ikke så nemt når man vælger laminatgulv, der desuden kan være en kende konstrueret. Til gengæld har vi anledning til at montere et laminatgulv direkte på det nuværende og sæbebehandling er ik påkrævet. Tillige er et laminatgulv let at holde. Hmm. Jeg kan sikkert høre om folks holdninger til trægulv, laminatgulv, gulvtæpper og parketgulv.

Staffan og jeg er blevet foreslået at tiltænke en mere moderne gulvtype og parre det rå med bløde gulvtæpper. Det er måske bare ikk’ík’ specielt formålstjenligt at vælge gulvtæpper, når nu min mand og jeg snart måske har købt en lille vovse. Man kan dog debattere at gulvtæpper er behageligt i soveværelserne. Gulvtæpper og parketgulv eller trægulv kan jo godt kombineres når man gør det sådan.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.