Bliv bedre til fodbold, fitness eller boksning på vores sportsefterskole

Vores sportsefterskole i det smukke Midtjylland har med garanti noget for enhver. Det er nemlig en mangfoldig institution, der har flere varierende studielinjer, så du kan være helt sikker på at finde noget, der interesserer dig. Efterskolen er en sportsefterskole, og vægten lægges af denne årsag naturligvis på sport. Du kan derfor blandt andet vælge imellem sportsgrene som eksempelvis boksning, fitness og fodbold. Efterskolen gør sig dog også i meget mere end idræt og sport. Med sin fantastiske placering i det midtjyske landskab tilbyder idrætsefterskolen nemlig også, at du i løbet af året kan få chancen for at prøve både spændende og anderledes fag – blandt andet outdoor og adventure.

Er du nærmere den kunstneriske type, foretrækker du måske at bruge dit ophold på at lære mere om f.eks. design eller musik i stedet. Lige meget hvad kan der i hvert fald ikke drages tvivl om, at du på vores efterskole i Midtjylland vil få en spændende og berigende oplevelse, lige meget hvad dine interesser er.

Sideløbende med efterskolens undervisning, har du også mulighed for at få en masse oplevelser udenfor efterskolens undervisningstid. Det vil både ske i forbindelse med de forskellige sociale aktiviteter eleverne imellem, som du selv kan finde på med dine kammerater, men bestemt også på de rejser og studieture, som skolen arrangerer.Det vil både ske i forbindelse med de studieture og rejser, som skolen afholder men absolut også i hverdagen, når du og dine kammerater finder på forskellige aktiviteter. Som elevI løbet af dit ophold på idrætsefterskolen vores efterskole i det skønne Midtjylland kommer du nemlig på hele to rejser. En af de to rejser har Norge som destination, og på denne tur får eleverne, der har outdoor som linjefag, mulighed for at sove udendørs i vildmarken. Den anden studietur går derimod til en anden og meget anderledes destination – der er det nemlig en europæisk storby, som I skal opleve! Denne studietur er det endda eleverne på efterskolens Europalinje, der står for at planlægge. På Europalinjen har de nemlig fokus på rejser og rejseplanlægning.

Trods det at efterskolen officielt er en en idrætsefterskole i Midtjylland, kan du altså være helt sikker på, at du vil finde flere fag, der tiltaler dig – også selvom du ikke interesserer dig for sport!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>