Bruger du plastpaller eller træemballage til at flytte dine varer?

For de ansatte i fragtbranchen, drejer det sig altid om at forbedre fragtvilkårene, for at processen bliver så nemt og på samme tid kan klares så hurtigt som overhovedet muligt. Det er også derfor, at det er ekstremt betydningsfuldt at benytte de bedst egnede paller, fordi de enkelte slags paller har uens fordele.

I det her indlæg ses der på såvel træemballage som for eksempel europaller som plastpaller. Hvad for en type af palle, der er bedst, afhænger nemlig af varerne ogtransporteringsmåden.

Træemballagens klare gode er, at miljøet hjælpes af europallerne. Europallerne er nemlig meget kostelige som returpaller af den årsag, at de kan genbenyttes adskillige gange og uden problemer bevare den samme kvalitet. Hertil kommer desuden, at benyttelse af træemballage nedbringer udledningen af kuldioxid i forbindelse med godstransport med lidt under 1/3.

Plastpaller, derimod, forhandles jævnligst som paller til engangsbrug, fordi de ikke er lige så holdbare som europaller. På den anden side er de betydeligt lettere, og de er derfor det bedste valg til lufttransport, fordi den tilladte godsvægt her er afgrænset. De har samtidig det fortrin, at plastpaller sammenlignet med træemballage ej bliver mærket af vejrguderne, idet det er ensbetydende med, at de beholder den samme vægt og rumfang, uanset hvad enten det sner, eller solen skinner.

Det er herudover ikke nødvendigt, at du undgår hensyn til naturen, blot af den årsag, at du bedst kan lide plastpaller i stedet for europaller. De bedste plastpaller manifaktureres nemlig af en type af plast, der er hundrede procent genbrugeligt. Er det europaller eller plastpaller, som egner sig bedst til netop dit dit behov? Den afgørelse må være helt afhængigt af, hvad du bedst kan lide.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.