Bukning af sværvæggede rør samt reparation af bukkematricer og profilvalsning

Valsning og bukning af rør har etableret sig som et populært alternativ indenfor rørbearbejdning - http://www.pipetek.dk/pipetek/roerbearbejdning.htm, til traditionelle svejsede rør. Med bukning rør vil det imidlertid ikke kun være muligt at gøre udgifterne til køb af rørløsninger mindre. Når I påbegynder anvendelsen af rør, der er bukkede i virksomheden, kan det i langt de fleste tilfælde lade sig gøre at få en rørløsning, som er specialtilpasset til jeres virksomhed og har en smukkere finish. Samtidig er rørbukninger lettere at holde rene og er mindre tunge.

Såfremt jeres virksomhed træffer et valg om at bruge os som leverandør af bukning af rør, kan vi garantere, at jeres bukkede udstødningsrør, kedelrør, tyndvæggede eller sværvæggede rør bliver bukket ud fra jeres behov. Som firma råder vi nemlig ikke bare over en lang række af Skandinaviens førende fagfolk når det kommer til bukning rør. I vores veludstyrede produktionsværksted, producerer vi desuden størstedelen af det professionelle bukkeværktøj - http://www.pipetek.dk/pipetek/bukkevaerktoej.htm, samt de individuelt tilrettede bukkematricer, vi bruger. Dermed er vi i stand til tilfredsstille et hvilket som helst behov i jeres virksomhed.

Før vores rørbukningsspecialister påbegynder den egentlige bukning rør, udarbejder vi en skabelon efter en prototype. Selve prototypen fremstilles desuden ud fra en model eller en skitse, som vores eksperter får tilsendt fra jeres virksomhed og selv producerer i svejsebøjninger. Bagefter laves den første rørbearbejdning og bukning samt senere bukninger af rør efter det individuelle fixtur. På den måde kan vores eksperter udføre bukkede rør, som passer perfekt til de aktuelle forhold i jeres virksomhed.

Foruden bukning rør samt fremstilling af bukkeværktøj og bukkematricer, laver vi også valsning af rør til ethvert formål såvel som profilvalsning - http://www.pipetek.dk/pipetek/profilvalsning.htm, . Alle ydelser udfører vi til attraktive priser for serier på blot 5 rør. Desuden tilbyder vi en efterbehandling, der indfrier jeres ønsker og behov, mens vi udfører rørbukning af radier i en hvilken som helst størrelse. Vores firmas mangesidige ekspertise gør, at vi konstant laver mange forskellige opgaver for firmaer fra talrige brancher.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.