Det føles besværligt at købe funktionelle lamper, pga. at her findes flere slags

I mange måneder har jeg set frem til at have den pæne bolig, som jeg præcis har købt! Den virker enorm plus nymalet, med et stort toilet såvel som en balkon, som jeg glæder mig til at anvende i sommermånederne. Jeg har allerede bestilt samtlige af de møbler, som jeg skal anvende, så den ting som bliver tilbage nu, er egentlig en del lamper {www.lampeguru.dk}. Jeg ved, at det egentlig virker ganske betydningsfuldt hvad for nogle lamper, som findes i en ejendom.

For det første bør der selvfølgelig være lamper hvor det bliver nødsaget, men man skal ej blot vælge de billigst mulige lamper, for de har faktisk indflydelse på indtrykket af boligen som helhed. Jeg tænker, at jeg evt. vil vælge designer lamper til stuen – måske to Flos lamper til at hænge tæt på sofabordet. Et par spotlight lamper & lamper neden under køkkenskabene, som giver lys direkte ned på bordpladen, overvejer jeg i mit køkken. Til entreen havde jeg kort sagt funderet på en pæn lysekrone, som har mulighed for at danne en flot velkomst til lejligheden. Praktiske lamper hænger her allerede på badeværelset, så disse behøver jeg ikke at skifte ud.

At købe nogle gulv lamper til spisestuen plus soveværelset, som man fx bør bruge til at læse bøger, vil desforuden betragtes som en udmærket idé. Jeg ved, at de helt rigtige lamper får mulighed for at forbedre min ejendom, oveni at jeg aldrig bliver nødt til at sidde i mørke.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.