Det rette faldsikringsudstyr i god kvalitet mindsker faren for uheld på arbejdspladsen

På enhver byggeplads er arbejdsmiljø og sikkerhed essentielle parametre. Derfor er det meget vigtigt, at du til enhver tid tænker arbejdsforholdene nøje igennem, i det tilfælde at du du som leder i et entreprenørfirma for eksempel skal investere i nogle nye transport hjul, taljer eller personligt faldsikringsudstyr. Optimal planlægning foruden instruktion til alle de ansatte på enhver byggeplads er den optimale måde at forebygge ulykker på. Samtidig skal taljer og faldsikringsudstyr til enhver tid benyttes rigtigt, og de bør være vedligeholdt.

Når du skal købe personlige faldsikringsudstyr, er der et væld af omstændigheder, som du som entreprenør som udgangspunkt altid er nødt til at huske på. Faldulykker er nemlig nogle af de farligste på byggepladser. Ifm. anskaffelse af personligt faldsikringsudstyr til medarbejderne skal du derfor undersøge, at faldsikringssystemet som udgangspunkt er blåstemplet på baggrund af danske foreskrifter. Samtidig skal alle slags faldsikringsudstyr have et årligt serviceeftersyn og byttes ud når der gået cirka 4-6 år, eftersom den normale holdbarhed for faldsikringsudstyr er 5 år i praksis.

En god tommelfingerregel er, at der ligeledes er et utal af faktorer, der er afgørende hvis du skal finde frem til hvilke af de forskellige slags hjul, der vil matche din entreprenørvirksomheds behov bedst muligt. På det grundlæggende plan skal du vurdere, om de nye hjul bør kunne modstå slitage fra en kontinuerlig køren frem og tilbage, eller om de alene skal anvendes med jævne mellemrum. Det har nemlig altid omfattende betydning for apparaturets levetid plus dets sikkerhed såvel som egentlige ydeevne i det daglige arbejde, hvilke hjul, du køber til din entreprenørvirksomhed samt hjulenes belastningsstyrke.

Skal du i stedet finde nye nye taljer til dit entreprenørfirma, findes der ligeledes et væld af valgmuligheder. Fx kan du købe hånddrevne eller radiostyrede taljer med varierende bæreevne på baggrund af, hvad der er bedst til behovene i din entreprenørvirksomhed. Før du gør dit valg af manuelt styrede eller automatiske taljer, må du af den grund altid sørge for, at du har modtaget den rådgivning, som du har behov for. Behovet for en reel vejledning er indlysende nok aktuelt uanset, om du skal til at vælge faldsikringsudstyr til arbejdsmændene, taljer med radiostyring eller nye hjul til din entreprenørvirksomhed.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>