Efterskole med en del tilvalgsfag

Det er nogle år siden, at jeg var på efterskole på Sjælland. Det var en idrætsefterskole. Selvfølgelig har en sportsefterskole de pligtskyldige, faglige fag, men den havde også adskillige valgfag. Siden det er en idrætsefterskole, motionerede man alle hverdage. Til sidst kunne jeg faktisk ikke gøre nok motion, så derfor var det jo rigtig nyttigt, at det ligeledes var en efterskole, hvor man kunne træne i træningscenter. En idræts-/sportsefterskole vil være belejlig til dig, hvis du godt kunne tænke dig at få mere energi og gerne vil blive mere frisk, sund og rask og derudover glad. De fleste idrætsgrene er jeg skør med, og eftersom at min skole havde en masse idrætsgrene som fx volleyball + karate osv., kunne jeg gøre så meget sport, som jeg havde lyst til. Det var også en efterskole med dans, og det endte alvorligt talt med, at jeg blev rigtig henrykt for dans. En idrætsefterskole vil være meningsfuld for dig, hvis du godt vil dyrke nogle forskellige genrer inden for sport, og såfremt du er skør med sport samt at have det morsomt sammen med dine venner og veninder.

Ovre på min efterskole lærte jeg at spille en masse instrumenter som for eksempel klaver, fordi det tilmed var en efterskole med musik, og det var ret medrivende. Jeg lærte tilmed at designe tøj, for det var nemlig også en designefterskole. Efterskoler med disse fag vil være hensigtsmæssige for dig, hvis du er vild med at bruge din tid på en masse aktiviteter, måske en aktivitet som du ej har lavet før, samt såfremt du har lyst til at hygge dig sammen med dine venner og veninder. Jeg vil godt lige fortælle om det, som jeg allerbedst kunne lide ved efterskolen. Efterskolen var en efterskole, som havde faget friluftsliv. Vi lavede dermed adskillige forskellige udendørs aktiviteter, der af og til godt kunne være udfordrende, men sejt. F.eks. lærte jeg at klatre, sejle i floden + leve ude i skoven. En efterskole som denne vil være belejlig til dig, hvis du elsker at udfordre dig selv. Oplevelserne inden for faget friluftsliv gjorde vores sammenhold på skolen bedre.

Er du på udkig efter en efterskole? En efterskole har så meget at byde på. Mit år på efterskolen har været det sjoveste år i mit liv. Jeg mener, at du skal overveje at lede efter en efterskole, hvis et eller andet af det, som du har læst i denne blog, har været sjovt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>