En kompetent lønadministration er det relevant at have

Som selvstændig, er det rigtig væsentligt at sikre sig den rigtige lønadministration. For kort tid siden har jeg startet eget selskab med flere kollegaer, og jeg har egentlig adskilligt at huske på som ny leder, eksempelvis administration af løn. Gudskelov har jeg en forbindelse til en god forretningspartner. Denne samarbejdspartner tilbyder administration af løn plus varetagelse angående personalets tid foruden feriedage og -penge. Det er faktisk altid kompetente plus humørfyldte mennesker, som varetager min forretnings administration af løn såvel som de resterende opgaver. Den tid, vi har brugt dem, er jeg med sikkerhed glad for mit valg, også hvor vidt firmaet og jeg alene har kendt det her lønfirma i relativt kort tid. Men jeg kan udelukkende føle, at netop her har jeg at gøre med lønadministration som har fornem karat. Vi skal ikke tænke på at være bekymrede for om de anstrengende, organisatoriske opgaver føres ud i livet. Oplever vi et eller andet, vi er i tvivl om, da får vi i tillæg til lønservice også ordentlig vejledning. Udover at styre min og partnerens administration af løn, ordner de ydermere alt, som har at gøre med tidsregistrering. Det vil nærmere bestemt sige, at man optegner alle funktioner ved sygefravær, fleks, overarbejde, lønforhandlinger samt bemandingsplanlægning. Lige nu har vi først og fremmest brug for ordinær lønadministration, idet jeg egentlig kun har ansat 11 fastansatte. Men så snart vores virksomhed har vokset sig omfangsrigt, kommer det til at være smart, at hver enkelt medarbejder helt selv har mulighed for at tjekke i netværket og derfra får overblik over sygedage og dertil tjekke lønudbetalinger, ferie/fridage osv. Af den årsag er jeg yderst fornøjet med vores samarbejdspartner når det gælder vores lønservice, eftersom jeg personligt kan se gigantiske gunstige muligheder såvel pt. samt fremover.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>