En kortprinter til ID kort

Skal du selv designe ID kort med en card printer? Skal du have printet ID kort, så lad os hjælpe dig. Vores mange års erfaring betyder, at vi altid vælger de bedste produkter, og desuden yder vi den absolut bedste service. For eksempel giver vi dig en gratis kortholder. Enhver opgave udføres professionelt og til deadline, hvilket vi nu har gjort i mere end et halvt århundrede. Du kan trygt vælge os hvis du skal have printet plastkort.

Du får en fejlfri farvegengivelse med kortprinter fra os. Uanset om det er første eller sidste print, er du sikret den bedste kvalitet i hvert print. Med et farvebånd fra os bliver tekst og magnetstribe printet i super kvalitet, og dine kort bliver samtidig beskyttet mod misfarvning og slitage ved hjælp af et beskyttende lag, som lægges på alle print af farvebåndet. I længden betyder det altså, at du kan spare penge ved at købe kvalitetsfarvebånd fra os, da kvaliteten og holdbarheden er de fleste andre farvebånd på markedet overlegen. Farver gengives fejlfrit, når du printer plastkort med farvebånd fra os, og de får et professionelt, blankt udseende.

Der er flere valgmuligheder, og du vælger naturligvis selv om der skal printes foto, magnetstribe eller logo på og om der skal printes i farver eller blot sort/hvid. Vi er med sikkerhed i stand til at finde den rette løsning, også til dig. Det har vi efterhånden mange års erfaring i. Uanset om der er tale om en stor eller lille opgave, kan du roligt stole på at et farvebånd fra os kan opfylde kravene. Hos os er vi i stand til at klare både store og små opgaver, grundet vores fleksible tilgang til opgaven. Dette gør os ligeledes mere omstillingsparate, når det kommer til igangværende projekter. Vi tilbyder gerne at komme med et uforpligtende tilbud på dine plastkort, og vi står altid til rådighed for vejledning, uanset hvilket stadie projektet befinder sig på. Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, fra projektets tidlige opstart, til gennemførsel. Gennem de sidste 50 år har vi hjulpet alt fra store virksomheder, kommuner og foreninger til små enkeltmandsvirksomheder, skoler og mange andre. Det betyder at vi med overvejende sandsynlighed også kan hjælpe dig. Bare ring, hvis du vil høre mere i forhold til kortholder, kortprinter foruden plastikkort.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>