En masse foldedøre til eleverne

Jeg arbejder som folkeskolelærer for indskolingen, som er 0. til 3. klasse, og jeg elsker mit arbejde. Der er nogle skoler her i byen, der bliver nedrevet, og af den grund at denne skole har en del plads, bliver samtlige elever fra den ene skole flyttet herhen. Dette vil medføre, at vi får foldedøre op i mange af klasselokalerne, så de store rum deles i to mindre rum. Jeg synes ikke, at der skal opstilles disse foldevægge, pga. at jeg godt kan lide at have et stort klasselokale at undervise mine elever i.

Det er meningen, at vi skal kunne arbejde på tværs af klasserne, for vores nye foldevægge kan vist åbnes. Det er nok faktisk en god ide. Det kommer formodentlig også til at blive lidt hyggeligere at være i et knap så stort klasselokale, men jeg kan jo ej lade være med at tænke på, om der bliver pladsmangel til mange af de indlæringslege, jeg laver med børnene. Skoleinspektøren synes, at mine elever og jeg kan gøre det ude i skolegården. Efter hans mening er foldedøre det smarteste at anvende for at få plads til en masse nye elever, og der må jeg faktisk give ham ret. Herudover er det meget billigere, end hvis man skulle bygge mure. Man kan gudskelov benytte lydisolerede foldedøre. Det kan jeg godt lide, fordi jeg ikke ville kunne holde ud at skulle lytte til ikke blot én, men to klasser fuld af børn. De kan jo godt støje nu og da, men jeg synes stadig godt om dem. Gad vide, hvorledes det bliver, når de nye børn ankommer her på skolen, og vi får de nye foldevægge.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>