En ny energimåler forsimpler min varme aflæsning

Fornyelse af boligkvarterer samt anden slags boligombygninger omspænder også den ejendom, hvori jeg bor. Renoveringen involverer selvsagt ordinære rum som badeværelse & køkken foruden fx nye nedløbsrør. Dog ændres der også meget på det energimæssige. Fx har jeg fået opsat en ny model af en energimåler i skabet i hjemmet, og den gør det lettere med aflæsning + varmeregnskabet. Min nye energimåler, jeg fik i lejligheden, har navnet elektronisk måler med mekanisk flowenhed. Der findes virkelig mange plusser ved dette produkt. Produktet rummer markant målepræcision, foruden at denne type er lavet med adskillige tilslutningsopgaver. Min måler rummer faktisk vidtstrakt kommunkation.

Aflæsning skal foretages på bestemte dage af min nye måler. Og dog, jeg er ikke sikker, da jeg skulle gøre sådan med den tidligere model. Dog er jeg sådan set ikke bevidst, omkring om den nytilkomne er så prof, at energiselskabet Ding Dong er i stand til at foretage varmeaflæsningen udefra. Men, skåret ind til benet kan det være fundamentalt med en nøjagtig aflæsning. P.g.a. jeg bliver nødt til at benytte aflæsningen til mit private varmeregnskab, og dertil skal foreningen dertil benytte aflæsningerne, grundet at regnskabsassistenten laver et fælles regnskab for varme der har budget over, hvad alle os beboere henholdsvis bliver nødt til at punge ud med forud at betale til energiregnskabet. Således er jeg meget begejstret for den forbedrede måler, for så ved jeg med sikkerhed, at der helt sikkert var en aflæsning udført med hundrede procent eksakthed.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>