En smule omkring et højskoleophold på Odder Højskole med fagene dans, journalistik og digitalt fotografi

Siden vi moverede i det gamle, lidt slidte enfamilieshus, så opnåede jeg nye kompetencer inden for diverse ting fra risiko for skimmelsvamp til isolering og forsatsvinduer » http://www.frbvinduet.dk/forsatsvinduer/,. I har mulighed for at spørge mig angående alt. Min søde mand & mig har efterisoleret, fået opsat forsatsvinduer og har desuden sluppet af med det her råd og skimmel, som var eksempler på i soveværelset. Bobby & mig er født og opvokset i almennyttig lejlighed inklusive hjælp ved alle småproblemer, så det vurderer jeg kæresten og jeg har ordnet ret fint.

Du kan undgå træk og kondens , i fald du skifter til forsatsvinduer. Huset døjede med en del fugt og kondens i sin tid da manden og jeg rykkede ind, og ham og jeg blev hurtigt opmærksomme på, at det var noget, der skulle gøres noget ved. Så manden researchede lidt og kunne læse, at forsatsvinduer er optimalt.

Forsatsvinduer fungerer som rammer med glas i uden sprosser. Manden satte op husets forsatsvinduer direkte på vinduerne. Det var heldigvis hurtigt fikset. Man kan ligeledes. Men manden og jeg har altså en kø af erhvervelser, som at der kunne spenderes gysser på, og det koster meget mere end forsatsvinduer.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.