Er du på jagt efter nogle konferencelokaler ved København med nordisk gourmetrestaurant og slotspark?

Leder du efter de perfekte mødefaciliteter til jeres kursus København? Med adskillige års baggrund i branchen råder vi over den nødvendige viden til at arrangere en lang række faglige samlinger fra møder til workshops. Af den grund vil du som regel opleve, at vi stiller mange spørgsmål, så vores medarbejdere ved hvilke ønsker du har til personalet samt vores konferencecenter i København. Svarene anvender vi til at udvælge de rigtige mødefaciliteter, der hver og ét er udstyret og indrettet til at være rammen for et inspirationsrigt kursus København.

Rummene på vores kursuscenter fremstår som rummelige med et funktionelt og smart møblement foruden en fantastisk udsigt til de grønne træer i den private slotspark. Som noget unikt her på vores konferencecenter er vores konferencelokaler desuden udstyret med alle de teknologiske hjælpemidler, som du som kursusleder eller lignende har brug for i forbindelse med en konference. Konferencelokalerne er derfor udstyret med udstyr som for eksempel video-, DVD- og lydanlæg, whiteboard, flipover, computere, lynhurtig internetforbindelse plus LCD projektorer. Det hele er selvfølgelig i perfekt kvalitet.

Det er muligt for dine gæster at få fornyet energi mellem oplæggene ved hjælp af en forfriskning, der står parat i form af anretningsborde overalt uden for mødelokalerne, såfremt du booker vores mødefaciliteter. Ydermere tilbyder vi en delikat morgen- og frokostbuffet samt et delikat gourmetmiddagsmåltid af friske fødevarer, som fortrinsvist er producerede uden sprøjtemidler. Kursuscentrets gourmetkøkken vil selvfølgelig tillige gerne lave specialkost i tilfælde af, at der er vegetarer, allergikere o.lign. iblandt dine kursister, såfremt der er brug for det.

Ønsker du at sikre de deltagende på dit kursus mulighed for at slappe af? Som følge deraf har vi indrettet en lounge her på konferencecentret, hvor kursusdeltagerne har mulighed for at gøre brug af en særlig massagestol eller blot få nogle høretelefoner på og samle tankerne til stille musik. Har man brug for at trække lidt frisk luft, er det også en mulighed at medbringe en ipod, som kan afspille afslapningsmusik, og tage en spadseretur i den omkringliggende slotspark. Alt i alt er der dermed adskillige plusser ved at se nærmere på vores konferencecenter, når du prøver at finde frem til de perfekte mødelokaler København til dit seminar.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>