Er tilbud eller brugt bedst, når vi vil have en ny trailer?

Efter at vi er blevet Hr. og Fru Danmark med parcelhus, bryggers, to børn i førskolealderen foruden en dyt med anhængertræk, er turen nu kommet til, at vi vil have den trailer, der jo burde være fast inventar i parcelhuset. Jeg er ligegodt som en elefant i et glashus i denne nye fagre verden. Som følge deraf er det nok bedst at høre, om der er en barmhjertig samaritaner derude, som kan give konen og jeg et bud på, hvor i landet man kan være heldig at få en billig anhænger, der er perfekt til de ting, vi skal bruge den til?

Faktisk er vores forventninger til traileren på ingen måde noget at skrive hjem om. Den skal nemlig kun benyttes til alle de ting, der er en del af det at have eget parcelhus og sin egen have. Det indebærer, at vores nye trailer ville skulle anvendes til at transportere alverdens skrammel såvel som affald fra haven hen til genbrugspladsen. Traileren skal ydermere måske også benyttes til en Ikea-tur efter behov. Som det fremgår er det kun en helt almindelig trailer, fruen og jeg leder efter.

I relation til trailere og funktioner, kunne det desuden være essentielt at høre jer om, hvilken form for trailer, som matcher til vores krav. Så undgår vi forhåbentlig at gå helt galt i byen. Er det fx absolut uundværligt for os at investere i det dyreste mærke, eller behøver det ikke være så dyrt, såfremt vi skal investere i en trailer, og hvor finder man gode tilbud på trailere hos forhandlerne?

En anden faktor ved køb af trailer, der kunne være interessant at høre jeres bud på, er, hvorvidt det kunne være en mulighed at købe en trailer, som ikke kommer lige fra fabrikken, eller om det indebærer, at man skal poste en masse penge i adskillige trailer reservedele? Så please kom med al jeres viden og gangbare anbefalinger til steder i nærheden, som både har et udvalg af billige trailere og brugte trailere foruden eventuelle trailer reservedele, så fruen og jeg kan komme hen og kigge nærmere på trailerne.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>