Febrilsk måned med rekruttering, outplacement og vikarbureau – Odense

Nogle anspændte uger på arbejdet her i Odense! Først brugte jeg outplacement, Odense, og så vikarbureau i Odense og så rekruttering i Odense.

Måneden startede med, at jeg var nødt til at afskedige en medarbejder, og dette var rimelig svært for vedkommende og derudover mig også. Til alt held fik vi begge to en håndsrækning af outplacement Odense gennem hele forløbet fra start til slut. Outplacement, Odense hjalp først mig med selve fyringssamtalen og så min kollega med at komme sig over det og skaffe et nyt job.

Allerede et par dage efter kom en anden kollega og fortalte, at han ville gå på orlov, men at jeg kunne skabe kontakt til et vikarbureau – Odense. Det gjorde mig en smule ærgerlig, fordi det nemlig er en af mine bedste kolleger. Et par dage efter fik jeg derfor fat i et vikarbureau Odense, som straks ville begynde på at få en vikar, som kunne erstatte min kollega.

I mandags startede jeg med rekruttering i Odense for at finde endnu en medarbejder til at arbejde hos mig i stedet for den opsagte kollega. Jeg begyndte med rekruttering Odense ved at producere en omhyggelig arbejdsbeskrivelse, og herefter gik jagten i gang sammen med rekrutteringsbureauet. Jeg finder vel snart den rigtige kandidat.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.