Fordi jeg er direktør i eget firma er den rette lønservice vigtigt

Der er faktisk meget at tænke på, såfremt du netop er startet som direktør. Som ejerinde af egen forretnining, er det særdeles centralt at have den rette lønservice. Jeg har heldigvis en kontrakt med den allerbedste løn-samarbejdspartner. Dette er flinke og dygtige forretningsfolk som tilbyder lønservice, samt håndterer det administrative af lønsedler, tidsregistrering, projektarbejder, produktion/job samt medarbejderstaben. 100 % er det gode plus engagerede ansatte, som forvalter min virksomheds lønservice foruden at de klarer de øvrige arbejdsopgaver.

Den tid, vi har brugt dem, føler jeg mig i hvert fald lykkelig for valget, og det på trods af, at jeg blot har samarbejdet med det her lønfirma i lidt kort tid. Dog kan jeg blot sanse, at netop her arbejder jeg med lønservice med mega god kaliber. Vi skal på ingen måde være bange for hvorvidt de vigtige, administrationsmæssige byrder bliver udført. Oplever vi nogle ting, vi er i tvivl om, da modtager vi i tillæg til lønservice desuden eminent god sparring.

Foruden at fikse firmaets lønservice, ordner vores samarbejdspartner dertil alle ting, som relaterer til vores registrering af tid. Det vil sige, at man anmærker alverdens faktorer når det gælder komme-gå-fravær, flekstid, overtid, forhandlinger samt opfølgning. Lige nu har vi i størst grad brug for kun den gængse lønservice, p.g.a. jeg blot har 5 medarbejdere. Men altså så snart mit firma har vokset sig enormt, kommer det til at være mega godt, at hver eneste medarbejder selv har mulighed for at undersøge oplysninger i planoversigten og herfra registrere fravær og holde øje med lønudbetalinger, feriedagene og lignende. Således er jeg gennemgribende fornøjet med vores samarbejdspartner når det gælder vores lønservice, p.g.a. at jeg øjner gigantiske fremtidsudsigter både som det ser ud i nu som på længere sigt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>