Forsatsvinduer > termorude-vinduer

Selvom min hustru og jeg synes godt om november/december måned, er det meget køligt at opholde sig i vores bolig, pga. at det nemlig ej har fået en ordentlig isolering. Vores vinduer kunne alle og enhver godt trænge til at blive udskiftet, og der er et af de store stuevinduer, som er smadret. Idet flere af vinduerne kun indeholder et enkelt lag rude, så skal de have indsat forsatsvinduer. Selv om vores hus med tiden er blevet skadet, er det virkelig pænt. F.eks. har vinduerne et originalt look, som vi godt vil have skal blive der. Forsatsvinduer kan designes specielt til dig ud fra dine egne vinduer, hvilket, jeg synes, er fortrinligt. Dette betyder, at vi kan få fremstillet forsatsvinduer, som er magen til de nuværende vinduer.

For at lave endnu bedre isolering af ældre vinduer, som bare har eet enkelt stykke glasrude, benyttes forsatsvinduer. Mange kan til tider have en smule dug vedrørende deres forsatsvinduer. Dug beskærer udsynet og betyder risiko for efterhånden at beskadige malingen og træet ved ruden. Når de påsættes korrekt, er forsatsvinduer i stand til at forære en god isolering end nyere vinduer, som består af termoruder. De nye vinduer med termoglas formindsker for resten gennemstrømningen af lys. Duggen kan undgås ved at lave det således, at det indre vindue er mere tæt indvendigt, end det ydre er udvendigt. Dette bevirker, at fugten, som opstår inde mellem ruderne, kan luftes bort af en lidt større mængde udeluft. Forsatsvinduer bibeholder de tidligere vinduer, som tit er et betydningsfuldt element i hjemmets udseende.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>