Gardiner er man nødsaget til at have

Vil du ligesom jeg have gardiner? Jeg er akkurat flyttet og har lagt mærke til, at det er en nødvendighed at købe nye gardiner. Er bedstes oldtidsagtige, blomstrede gardiner, statiske samt gullige efter lang tids røgforgiftning, og så enorme og langt fra nette, at de stjal det meste af lys og luft fra haven, lige som mig det, du overvejende forbinder med udtrykket gardiner? Så kan du sagtens forestille dig, at det slet ikke var gardiner, som optog mine tanker, da jeg flyttede til en flot lejlighed i byen. Hurtigt lærte jeg ganske vist, at diverse mulighed for afskærmning er man jo nødt til at have. Til dels med hensigten at slippe af med for stor en mængde lys indenfor, samt selvfølgelig for at slippe for uvedkommendes stirrende blikke.

Næ nej – gardiner er nødvendige, dertil hvorfor ikke en markise ved siden af, så terrassen kan anvendes , når det solen skinner. Til alt held er store og vægtige gardiner overhovedet ikke på mode. Man kan finde mange varierende modeller af gardiner – rullegardiner, persienner, foldegardiner, panelgardiner, plus dertil gardiner, som miljøvenligt formindsker dit varmeforbrug. Der findes nok lige meget, som må overvejes, når gardinerne udvælges. Hvor, samt hvilken type af vindue/dør, er der tale om? Hvad skal anvendelsesmulighederne for dine gardiner være? Har du idéer til betjeningen? Kontraster og mønstre? Markiser ses desuden i en anselig kollektion. De findes som skygge, læ for vinden, tildækning eller overdækning. Hvis du netop vil være lovet, at du får gardiner samt markiser, som er speciallavede til dig, og på flotteste måde opnår dine forventninger, er det hurtigste egentlig at opsøge en i branchen, hvad enten det drejer sig om markiser eller gardiner.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>