Grundig algerens forlænger tagbelægningens levealder

Algerens er nødvendigt på flere måder, i særdeleshed her i landet. Vores hustage er uden jævnlig algerens meget udsatte med vores sure + uligevægtige vejr, vi oplever her i landet. Hustagene er hovedsageligt udsatte når det gælder grønne alger, der udmarver tagpladerne & –stenene. Det våde vejr med megen regn og sne såvel som de betydelige temperaturskift her i landet bevirker, at skandinaviske tagbelægninger tit bliver ramt af algeplamager. Af denne grund vil det være meget vitalt at passe på sit tag via fx algerens, så man uundgåeligt vil forlænge tagets alder.

En algebehandling hvert andet år såvel som ny tagmaling når behovet opstår vil holde taget flot og holdbart mange år ud i fremtiden. Dermed får du mulighed for at undlade at skyde penge efter et nyt tag. Sørger du for at kombinere du en algerens med en omgang tagmaling, i tide, er du følgelig sikret en udadlelig renovering af taget på dit hus. Vælger du en tagmaler, der er medlem af BYG garantiordningen, opnår du ydermere en garanti på tagmalingen på ti til femten år under forudsætning af, at du investerer i en jævnlig algebehandling.

Præcist hvordan foregår algerens? Når man udfører en grundig algebehandling, stænker man en speciel sæbe henover samtlige tagplader/sten, som går ind i algerne og de dør. Og så vil samtlige alger dratte ned efterhånden, som regnen falder. Det er dermed sæben, som teknisk set er algerens. Du vil næsten altid se, at de sider på huset, der kigger over mod vest, som de 1. kommer til at være algefrie.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>