Hegnsstolper, havelåger, lagkage og fødselsdag

Manden kan for tiden ikk overveje noget som helst end havelåger (http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havelaager) og hegnsstolper (http://www.hegns-snedkeren.dk/hegnstolper), mens jeg stresser rundt og tænker på mindstebarnets børnefødselsdag med lagkafefyld og sodavand. Arhmenaltså. Ham og jeg skal til at have alternere husets udtjente hegn, og arbejdet kræver nye hegnsstolper og at jeg og ham ska’ beslutte os mellem utallige havelåger. Men ku’ det projekt ikke godt være på standby til efter fødselsdagen, når jeg og ham får 20 glade unger på besøg? Det er temmelig hektisk at klare helt alene, synes undertegnede.

Manden og jeg har diskuteret om at få ekstra høj låge, og nu har min kæreste fundet flere lækre havelåger, som samtidig kan låses. Det lyder godt, da manden og mig bor for enden af vejen, hvor det sandsynligvis ik vil bli’e bemærket, hvis der kommer indbrudstyve.

Personligt har jeg ikk’ skænket mine præferencer når det gælder havelåger og hegnsstolper en tanke. Havelåger og hegnsstolper har før været af den kaliber, som var der i forvejen, på de steder jeg har haft barndomshjem som lille. Men nu og her ejer ham og jeg selv villa og skal beslutte os for det praktiske til haven. Min mand er kommet frem til lidt kompetente forhandlere på nettet men han kan ikke fastlægge sig på om vi skal have hegnsstolper af aluminium eller træ. Personligt er jeg sandsynligvis mest til stolperne i træ, meen tjoeh det kan da ozz tænkes at alu-hegnsstolper virker ganske pæne og stærkere?

I samme øjeblik børnehaveungerne er blevet underholdt med bærlagkage og lege, så ska’ ham og jeg sammen anskaffe hegnsstolper og havelåger. Ellers tror mor her ikke, at jeg får fred for hans sniksnak vedrørende haveplaner, praktiske ting der har havelåger med lås og hegnsstolper i træ vs. aluminium.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.