Hvad får jeres virksomhed ud af executive search og interim management?

Den optimale chef har en enorm betydning for jeres virksomheds fremgang. Det gælder både til hverdag og under de mindre nemme perioder. Desuden er effektiv ledelse nødvendig ifm en omstrukturering. Derfor kan Executive Search eller Interim management vise sig at være den optimale løsning, eftersom det tit ikke er let at rekruttere præcist den lederprofil, som er livsnødvending for dit firma i det aktuelle tilfælde.

Fordelene ved Interim management er mange, når jeres firma sidder fast i en svær tid, hvor der er brug for en professionel leder, som kan gennemføre en omfattende forandringsproces med det samme. Dine plusser er gældende uanset, om der er behov for en almen midlertidig leder eller ledelse af f.eks. salgsafdelingen. Med Interim management ved et rekrutteringsfirma kan I nemlig få en god ledelsesprofil, der er i en position, hvor hun kan begynde i jeres firma så snart ansættelseskontrakten er indgået.

Har din virksomhed lyst til at være en del af hver eneste del af udvælgelsen af en ny chef, kan I med fordel se nærmere på Executive Search ifm ansættelsen. I dette rekrutteringsforløb arbejdes der intensivt med ledelsesrekruttering på et meget højt plan, samtidig med at sammenspillet med ansættelsesudvalget i dit firma, er i højsædet. I er dermed med i alle overvejelser fra udformningen af den rigtige jobbeskrivelse til ansættelsesbrevet er underskrevet af din nye leder, hvis I får hjælp i form af Executive Search. Desuden følger headhuntingvirksomheden op adskillige gange om måneden før prøvetiden er gået.

Har dit firma problemer med en stor udfordring på ledelsesområdet, og er I overbevist om, at Executive Search eller Interim Management er en god løsning i jeres tilfælde? Med den rette partner er I garanteret attraktive fordele uagtet, om du ønsker assistance til for eksempel Executive Search eller lignende. Skynd dig derfor, at finde en headhunter, som kan hjælpe dit ansættelsesudvalg godt i mål med eftersøgningen efter en kompetent ledelsesprofil.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>