Hvad kaldes det gode med pallerammer til højbedet?

Ejer du en have samt kunne tænke dig at eje fine højbede? Nøjagtigt med hvilken metode, disse urtehaver kan indrettes, har du eventuelt vanskeligt med at få at vide i det tilfælde. Pallerammer er et enkelt svar, jeg kan give.

Normalt bliver pallerammer vist ikke lige det, størstedelen ville sætte i forbindelse med haven, men pallerammerne forekommer sig egentligt meget gode til formålet! Til nemmere at kunne balancere ting på træpaller benyttes pallerammer normalt, samt pallerammerne bliver nemme lige at folde sammen, hvis rammerne ej benyttes. Det mest fordelagtige når man anvender pallerammer til køkkenhave bliver, at rammerne er lavet til at kunne placeres holdbart ovenpå hinanden, hvilket giver det resultat, at dit blomsterbed faktisk kan opføres så højt, du har behov for. En udholdelig højde at arbejde i, løfter planterne væk fra dårlig jord, og forhøjer jordens temperatur ved planterne, udmunder det i. Pallerammer er tit lavet af temmelig billigt & naturligt træværk, hvorfor rammerne ej bør befinde sig i ubeskyttet kontakt med jorden, skal man dog huske. Man kan i stedet dække kontaktfladen med vandfast materiale.

Noget andet praktisk ved at indrette pallerammer til at være urtehave er, at rammerne besidder en fin bredde. Jeg mener selv, at de besidder en helt fin længde til små højbede med smukke planter eller grøntsager, men flertallet synes evt., at pallerammer virker alt for lille en størrelse.

Det bedste tip bliver eventuelt, at man bare bør kaste sig ud i det. Pallerammer er heldigvis billige, så idet man angrer, at man fik lavet et bed med dem, bliver det heldigt nok ej mange slanter, som blev brugt forgæves.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.