Idet du installerer et pillefyr, bliver her ingen begrænsninger på din glæde

Dengang jeg agtede at udskifte mit oliefyr med et pillefyr, fik jeg vanskeligt ved at opspore et sted, der egentlig tilbød tilfredsstillende hjælp. Det bliver ikke hver gang en løsning at finde en sælger, fordi den slags jo har som mål at fremme sin egen branche og dermed oftest giver partiske forslag.

At spørge familier, som ved noget om samtlige problemer samt besparelser dersom at de faktisk bruger pillefyr, bliver nok den fornuftigste løsning. Den ting, som fangede mig mest ved et pillefyr, var, om man rent faktisk kan tjene penge. Ved denne forespørgsel eksisterede der dog næppe tvivl – i forhold til olie forbliver piller betydeligt billigere. Du sparer i sammenligning med solceller samt varme fra jorden let penge i forhold til din investering, så købet snildt bliver opvejet.

Med hensyn til bæredygtighed samt forurening, så forbliver anvendelse af træpiller, som produceres af overskydende træspåner fra træværker, mere miljø-neutralt til sammenligning med gas, samt et pillefyr anses som mindre forurenende end et normalt oliefyr. Helt klart findes der lidt større behov til vedligeholdelse med et pillefyr sammenlignet med varme fra el eller gas. Hårdt og besværligt slæb kan det faktisk kaldes, da du selv skal påfylde træpiller. Fyret bør tilmed tømmes for aske samt smøres nogle gange.

At lidt håndarbejde kan opveje en gevinst på store beløb hvert sæson, føler flertallet dog ikke.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>