Interesseret i musicals, børneteater og sport? Vores højskole kurser er lige noget for dig

Hvor de vil søge hen efter folkeskolen, får størstedelen af de unge mennesker svært ved at vide. Voksne nok til en videre uddannelse føler de sig i nogle tilfælde ej, eller eventuelt behøver de et år til at bestemme, hvad uddannelse, de har lyst til at tage. Uanset om de er i musik, børneteater eller sport, kan vores højskolekurser blive den optimale institution til at dyrke store & små passioner, plus oveni få et stykke tid uden for hjemmet til også at opnå selvstændighed.

Samtidig med at flertallet af de teenagere på denne måde for første gang kommer til at leve uden hjemmet, skaber et ophold på en musisk højskole eventyr plus bekendtskaber som kan huskes hele livet. Året kaldes noget, der danner rammen for indsigt plus modenhed.

Denne musisk højskole fokuserer meget på musikalitet, dvs. ligemget hvilken fagkombination du finder frem til på dette sted, bliver her næsten bestemt musiske indskud med i skemaet. Vi giver desuden lov til at anvende vores musiske faciliteter udenfor skoletiden, hvilket de fleste af vores elever får utrolig betydelig nytte af. Denne musikhøjskole er også en teater højskole, hvor vi hvert årgang opsætter en flot forestilling. Vejledning i scenekunst og scenedesign får de unge udviklet gennem teaterprocessen. Kreativitet er noget andet, denne kunsthøjskole fokuserer en del på. Denne skole underviser i en masse varierende former for kreativitet og udtryksformer, for eksempel billedkunst, tekstilværksted, foto plus kunsthistorie. Begrænsninger kan intet andet end forestillingsevnen sætte.

Kropslig læring forbliver, i tillæg til kunsterisk og musisk stimulans, desforuden betydningsfuldt hos vores idrætshøjskole. Med disse højskole kurser skal du få alt fra boldspil til aqua sport plus yoga, og utallige aktiviteter i friluft, som samtidig styrker viljestyrke og styrke.

Uafhængigt af hvilket område, du finder dig interesseret i, eksisterer her bestemte kompetencer, vi bestemt kan love, at denne kunsthøjskole bør give dig – modenhed, viljestyrke og selvstændighed. Og ikke mindt uforglemmelige øjeblikke som rejserne, vi arrangerer på højskolen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>