Interferon behandling med Rebif er effektfuldt mod en multipel sclerose eller en anden autoimmun sygdom

Der er næsten altid et væld af spørgsmål, der trænger sig på, i det tilfælde at du er blevet præsenteret for en besked om, at du lider af multipel sclerose. Dit immunsystem er nemlig ikke i stand til at kende forskel på dine egne celler og fremmedlegemer, når du lider af dissemineret eller multipel sclerose samt andre autoimmune sygdomme. Dette brist får immunsystemet til at angribe dine celler, hvilket forårsager en såkaldt demyelinisering, hvor nervecellernes beskyttende lag ødelægges.

Som patient med autoimmune sygdomme som multipel sclerose er det vigtigt, at du hurtigst muligt påbegynder en virkningsfuld behandling, der er sammensat til netop den sclerose form, du som patient lider af, og det omfang, som sygdommen er nået. Dette sikrer dig nemlig det bedste udgangspunkt for, at du som patient vil kunne få flere år med en forbedret livskvalitet. En af de mest populære muligheder er på det tidlige stadie den anerkendte interferon behandling.

Fordelene ved at starte på en interferon behandling som for eksempel Rebif så hurtigt som muligt efter at du har fået stillet en multipel sclerose diagnose er, at Rebif har en sygdomsdæmpende effekt. Du kan således med denne behandling reducere omfanget af de såkaldte attakker såvel som forlænge hvor stor en periode, der er mellem attakerne. Dette giver din krop og dit immunsystem mulighed for at mindske effekten af den ødelæggende demyelinisering samtidig med, at du får den nødvendige tid til at restituere.

Det bedste råd er at søge info om din sygdom hos din læge, såfremt du har behov for mere info om, hvordan Rebif kan mindske virkningen af dissemineret sclerose. Online kan du desuden finde et væld af gode facts om, hvorfor interferon behandling med Rebif er en så effektiv sclerose behandling mod den demyelinisering, som sker ved multipel sclerose, såvel som på hvilken måde du får en højest mulig livskvalitet med at du har en autoimmun sygdom.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>