Invester i en solfanger og brug solenergien fornuftigt

Her den anden dag deltog jeg i et foredrag, der var om danskernes indbringende muligheder ved montering af solpaneler på taget. Du lærer ret meget om, hvor effektiv sådan en solfanger faktisk er, selvom den indskudte kapital selvfølgelig koster penge. Spørgsmålet er bare, på hvilket tidspunkt det starter med at kunne svare sig at have kastet voldsomt mange kr. & øre i de flotte solpaneler. Der findes jo alle de der regler og love omhandlende, hvad man har mulighed for at trække fra & for den sags skyld sælge sin strøm for, men det er alt sammen i stor udvikling, så vær bare opsøgende. Det endte med, for mit vedkommende, at jeg vil prøve at udnytte solenergien og montere en solfanger på taget.

I disse år eksisterer der rigtig mange mænd, der tager lån i banken for at købe nogle solpaneler, også selv om opbevaring af solenergien sikkert ikke forekommer at være jordens nemmeste projekt. Var det blot muligt at lagre al energi fra solen og på den led få gratis strøm til alle i flere år frem. Det ville være en drøm, & det ville virkelig være helt paradisisk. Så undlader man at hidse sig op over de mange kroner & øre, som hele tiden kastes i, hvad der føles som, et ubehageligt stort & kålsort hul. Monterer man solpaneler direkte på tagpladerne er det i det mindste muligt at sikre, at husets egen elektricitet er helt gratis og uden opkrævning. Så må naboen selv ud og købe en solfanger til montering på taget. De fleste er alligevel sig selv nærmest. Overvejer du bare en lille smule at tage et lån i banken og få anskaffet en stor solfanger, ville jeg råde dig til at se et et af de mange kurser med fokus på netop solenergi. Når du går derfra, vil du ikke længere sætte sig tvivlende overfor, hvorvidt en solfanger er en alletiders købsinvestering.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>