Jeg er den mest fortrinlige til at videresælge elevatorer til skeptiske kvinder.

Kom nærmere, jeg lægger inde med en nyhed til jer… Nu ska’ det endelig være… Jeg har båret rundt på det her længe, men nu ska’ I ha den at vide! Jeg har bestemt mig for at blive selvstændig. Jeg ska til at forhandle elevatorer!! Dét lyder evt sådan lige umiddelbart lidt skørt at ville tjene penge på salg af elevatorer, men det er ik’ desto mindre, hvad jeg har i sinde… I ville bli’ fantastisk overraskede, der er mange penge i elevator salg. Jeg beder til at kunne sælge en ny slags elevator til ejerforening, og så vil jeg også sælge en hypermoderne elevator til andelsforening!! Lige nøjagtig de her to slags elevator salg er der nemlig bare ekstra mange gysser i, i forhold til, såfremt jeg sælger elevatorer til private husejere, der ALDRIG gider købe noget ekstraudstyr!

I atten år har jeg arbejdet indenfor salg af elevatorer… Det gjorde jeg på min seneste arbejds-plads! Jeg var en dygtig sælger, og forstod ofte, hvilken slags elevator de forsk. handlende havde brug for!! Men så skete der desværre det, at firmaet gik bankerot. Og så blev alle medarbejderne selvfølgelig fyret. Det var en grusom tid. Jeg havde det koloenormt dårligt, og måtte også tage timer hos en læge for at få det snakket igennem… Jeg tænker, at det var fordi, at det kom som et helt vildt stort chok… Jeg var slet ik mentalt forberedt på det… Men nu er jeg igen ovenpå, & super duper klart til at sælge kolossalt mange elevatorer!! Jeg har lånt gysser i banken, og har indrettet mine kontorlokaler, så nu mangler jeg bar nogle kunder!! Derfor vælger jeg nu at skrive dette ud på min blog – jeg håber nemlig at I spreder budskabet om butiksåbningen for mig… I ska fortælle alle mennesker, at i har hørt om en ekstrem skarp forhandler af de billigste elevatorer… Så de kan bar’ komme an!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.