Jeg er fornøjet med, at jeg har fået anskaffet mig mig en trailer

I ungdommen fantaserede jeg om at eje en lynhurtig cabriolet, som jeg kunne ræse af sted i på Strandvejen. Efter at have fået familie, er jeg imidlertid glad for, at jeg faktisk traf det valg at anskaffe mig en robust 5-dørs familieøse, for at være nødt til at transportere rollingerne rundt i en Lamborghini ville godt nok være rimelig ubekvemt…! Engang imellem har jeg dog stadig oplevet problemstillinger med pladsmangelF.eks. i forbindelse med at vi har været på shoppetur i JYSK & indhandlet en masse store møbler, som skulle bringes med til vores bolig. Denne problemstilling er imidlertid ude af verden nu, da min hustru & jeg har valgt at købe en trailer.

En trailer er ubeskriveligt smart & kan i grunden bruges til fantastisk mange ærinder. Jeg har erfaret, at det ej kun er i forbindelse med transport af for eksempel møbler, at den kan anvendes. Når en af juniorerne skal afhentes fra skolen m. sin cykel, er det nemlig betydeligt nemmere at lægge den op i traileren frem for at skulle binde den fast på dytten. Når vi har haft behov for at køre på genbrugspladsen, har det også føltes dejligt nemt at lægge skraldet op i traileren. Engang var vi jo nødt til at køre adskillige gange for at få alting med.

Af den grund er jeg meget begejstret for at eje en trailer. I grunden er den et af de allerbedste køb, vi nogensinde har gjort, & jeg kan overhovedet ej huske, at vi nogensinde har kunnet undvære en trailer!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>