Jeg skal producere kostumer og handle parykker og masker

Mine to vidunderlige tøser skal klædes ud i børnehaven om et par dage, dermed skal jeg fremskaffe nogle sjove kostumer, som de kan have på. Jeg er fortravlet her for tiden, men hvilken moder vil ikke gerne skaffe sine plagende døtre deres kostumer? Netop derfor var jeg på Google forleden dag, hvor jeg søgte på de forskellige muligheder. Hos Dramashop.dk havde de rigtig mange sjove genstande: parykker, sminke, masker, hatte, osv.

Bare for at blive inspireret kiggede jeg til at starte med på kostumer. Rigeligt med kostumer havde butikken, og der var mange skønne iblandt. Jeg spekulerede ærligt talt på, om jeg skulle købe nogle, men nej, for jeg har som sagt forsikret mine små døtre om, at jeg selv vil lave kostumerne. Dernæst bevægede jeg mig hen til masker og parykker, og ligeledes her var der et stort udvalg. Jeg sluttede med at købe to masker, med henholdsvis en kat og mus og derudover noget, der mindede om parykker med passende ører på.

Efter jeg havde valgt noget stof, jeg kunne bruge til kostumerne, tog jeg hjem for at gå i gang med at sy mine to døtres kostumer. Ellevilde var de, idet de gennemskuede, at de skulle klædes ud som kat & mus. Lillesøster skulle som en selvfølge være en mus – og storesøster en kat. Jeg kan ikke vente med at se pigerne i deres kostumer, idet de er færdiglavede. Jeg har for resten lovet pigerne at komme over i deres børnehave, idet de skal have kostumerne på. Og så vil jeg også lige kunne prale med, at det er mig, der har fremstillet muse- og kattekostumet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>