Kantiner, der har fokus på sundhed, køber økologisk pølse

Henover en ottetimers arbejdsdag mister man hurtigt energi, hvis man ikke får en lækker og solid frokost. Det er derfor af stor betydning, at frokostmåltidet, som du spiser, er sund. Hvordan ved du, om den er det? Det kan du eksempelvis gøre ved at spørge, hvorvidt frokostleverandøren på din arbejdsplads køber økologisk kød engros.

Flere kantiner vælger heldigvis at handle økologisk kød engros, idet også de er bevidste om, hvor stor betydning det har, at de leverer god og sund mad. Derfor er det også meget almindeligt, at kantiner f.eks. bruger økologisk lammekød og pølse.

Økologiske kødvarer som pølse og lammekød stammer fra økologiske dyr, der op til slagtningstidspunktet har haft gode livsvilkår og fået mulighed for at motionere. Det betyder både, at kødet smager bedre, og at strukturen er bedre. Kød, der ikke er økologisk indeholder nemlig for det meste mere fedt end økologisk kød, fordi dyr, som opdrættes på ikke-økologiske gårde pga. manglende leveplads ikke har lige så store muligheder for at bevæge sig.

Derudover har økologisk lammekød og pølse også en mere naturlig smag end de billigere pendanter. Ifald din frokostkantine handler økologisk kød engros, kan du derfor være sikker på, at du får serveret en både frisk og lækkert frokost.

Ifald du går op i sund kost, bør du altså finde ud af, om frokostkantinen på din arbejdsplads har husket at handle økologisk kød engros. Hvis ikke, kan du måske foreslå dem at gøre det. Det kan nemlig være, at de lader være på grund af den lidt højere pris, men mange af de farme, som handler med økologisk kød, giver faktisk nogle særlige priser ved engrosindkøb!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>