Ledig i Allerød: Jeg gør det! Jeg tilmelder mig hos et vikarbureau Kolding.

Nu har jeg været nyduddannet og ledig i snart 1 år, så jeg må forsøge mig med noget nyt. Med det i tankerne har jeg kontaktet vikarbureau Kolding {http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP167&ID=81}. Jeg er færdiguddannet inden for statskundskab, men der er mange konkurrenter, og jeg har ikke meget på cv’et. Det kan være, at jobs via et vikarbureau er vejen til, at jeg få flere jobs på CV’et og oven i det opnår kolleger at stå op til om morgenen. Selvfølgelig er det behageligt ikke at skulle ud af fjerene på morgener med vejrvejr, men jeg savner det at skulle ud og udføre mit arbejde.

Nu har jeg så tilmeldt mig, og først nu begynder alle overvejelserne at dukke op: Hvad kommer jeg til at tjene i timen? Mon det er nok at være tilmeldt hos hos ét vikarbureau? Hvor lang tid går der, mellem at de ringer? Hvor mon jeg bliver sendt hen? Og vil jeg trives med at være vikar?

Min kære veninde er tilmeldt hos Vikarbureau Viborg {http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP171&ID=81}, og hun har før det været ansat gennem Vikarbureau Aalborg {http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP6&ID=81}. Hun har har berettet for mig, at hun jævnligt skulle hen på virksomheder, når de ansatte var syge, skulle på ferie eller på barsel. Jeg synes, det ville være rart med sådan en barselstjans, hvor man jo kan være hos samme sted i op mod et år.

Får jeg snarere en række korte ansættelser af eksempelvis nogle ugers varighed er jeg en kende nervøs for, hvordan jeg tackler at være ukendt og komme ind uden at kende virksomheden. Du når vel kun lige at kende navnene på de andre, før du skal stoppe igen. På den anden side ser jeg en hel række forskellige steder, og måske bliver de glade for mig et af stederne, så jeg kan fortsætte. Det ville da være lækkert!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.