Ledig i Allerød: Jeg tilmelder mig hos et vikarbureau Allerød.

Undertegnede har altså været arbejdsløs nyuddannet i tæt på 1 år, så jeg må prøve at gøre noget nyt. Så derfor har jeg meldt mig i vikarbureau Allerød (https://temp-team.dk/kontakt/alleroed). Jeg er uddannet inden for arkitektur, men konkurrencen er stor, og jeg er ikke så erfaren. Så jobs gennem et vikarbureau er måske vejen til, at jeg får mig jobs på CV’et og samtidig får noget nyt at stå op til om morgenen. Selvfølgelig er det rart nok ikke at skulle tidligt op på regnvejrsmorgener, men jeg savner det at komme op og gøre mit arbejde.

Nu har jeg fået tilmeldt mig, og først nu begynder alle overvejelserne at dukke op: Hvor mon jeg bliver sendt hen? Mon det er nok at være tilmeldt hos ét vikarbureau? Hvor længe går der, op til at de ringer? Hvad kommer jeg til at tjene? Og bliver jeg glad for at være vikar?

Min dejlige veninde er tilmeldt hos Vikarbureau Herlev (https://temp-team.dk/kontakt/herlev), og har også været ansat gennem Vikarbureau Esbjerg (https://temp-team.dk/kontakt/esbjerg), da hun for nogle år siden hun boede derovre i Jylland. Hun har har fortalt mig, at hun især kom ud på kontorer, når de ansatte var syge, skulle på ferie eller skulle på barsel. Det ville være dejligt med sådan en barselstjans, hvor jeg jo kan være på samme kontor 7-10 måneder.

Hvis jeg i stedet får en række småjobs af f.eks. nogle dages varighed er jeg en kende nervøs for, hvordan jeg takler det med at være fremmed og komme ind udefra. Jeg når vel ikke engang at lære navnene på de ansatte, før du er færdig igen. Til gengæld kommer jeg til at se rigtig mange forskellige steder, og måske bliver de glade for mig på et sted, så jeg bliver inviteret til at blive.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.