Masser af brugbart udstyr som f.eks. teatersminke

De to døtre skal til udklædning i børnehaven om fem dage, så de har spurgt mig, om jeg ville sy de kostumer, de skal have på samt anskaffe teatersminke. Jeg er meget stresset lige for tiden, men hvilken mor vil ikke udarbejde sine tøsers kostumer? Netop derfor tog jeg på gågaden forleden dag, først i kostumeforretningen, fordi jeg blev nødt til at skaffe udstyr, og så i stof- & materialeforretningen. De havde rigtig meget godt tilbehør som f.eks. teatersminke. For at få inspiration begyndte jeg med at se på kostumer. Butikken havde en masse kostumer, og mange af dem var skønne. Jeg tænkte reelt på at spendere penge på nogle, men jeg har jo lovet mine to tøser, at jeg vil lave dem selv. Derpå gik jeg hen for at se på teatersminke, og også her var der et stort udvalg. Jeg sluttede med at købe sminke for ca. 180 d.kr., men jeg tror til gengæld, at mine piger vil blive ret begejstrede for det.

Da jeg havde valgt noget stof, som jeg kunne bruge til kostumerne, gik jeg hjem og gik i gang med at sy pigernes kostumer. De var jublende, da de blev opmærksomme på, at de skulle være prinsesser. Jeg glæder mig til at få tøserne at se i de kostumer, jeg laver, når de er færdige. Desuden lovede jeg mine to døtre at være i børnehaven, idet de skal klædes ud. Tillige vil jeg samtidig lige kunne prale med, at jeg selv har udarbejdet prinsessekostumerne.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>