Med aluprofiler er du sikret en kvalitetsprofil med lav vægtfylde og maksimal levetid

Det enorme fokus på miljøet har bevirket, at aluprofiler - www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/aluprofiler – er blevet det mest populære profilvalg til utallige anvendelsesområder såvel som brancher i nyere tid. Grunden til dette er ikke mindst, at aluminum er et metal, der besidder en genanvendelighed på næsten hundrede procent såvel som adskillige egenskaber, der muliggør et reduceret forbrug af varme og elektricitet. Derudover er det muligt at lave aluminiumsprofiler - www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/aluminiumsprofiler – med minimale omkostninger uagtet ordrens størrelse.

Alu profiler - www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/alu-profiler – er et foretrukkent valg af profiler blandt flere brancher af flere grunde. De mest centrale af disse grunde er, at aluminium har en lav vægt og relativt høje trækstyrker, der typisk er er 700 mpa mod de sædvanlige 350 mpa på andre former for profiler. Hertil har aluprofiler en fordelagtig beskyttelse mod korrosion såvel som en optimal varme- og elektrisk ledningsevne.

Som noget særligt har aluminium en betydelig fleksibilitet, når det varmes op, som betyder, at det er muligt at lave aluminiumsprofiler uden spild af energi uanset valg af metode til bearbejdning samt overfladebehandling. Under ekstruderingen kan man desuden sætte de nødvendige samlingsfunktioner direkte ind i det individuelle aluprofil, så det er lettere at samle. Alt dette betyder, at det er muligt at specialdesigne aluminiumsprofiler til at matche de krav, som dit firma har.

Såfremt du tager en beslutning om at få designet samt produceret alu profiler her hos os, er du garanteret et resultat, som imødekommer dine forventninger. Som firma prioriterer vi nemlig at være først med de nyeste teknologiske fremskridt i forhold til ekstrudering af aluminiumsprofiler. Dertil producerer vi det første eksemplar af din virksomheds aluprofiler inden for en enkelt måned efter den dato, hvor vi har modtaget din første skitse.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.