Min bil skal have en excellent dieselpumpe

Efterhånden er bilen blevet 9 år, og jeg har i lang tid overvejet at erhverve mig en ny bil. Jeg har dog ej penge nok til at betale for den, så på grund af dét har jeg valgt at erhverve nye objekter til den & få min kammerat, som er automekaniker, til at lave den. Jeg har eksempelvis her forleden dag fået mig en spritny dieselpumpe, for den fortidige dieselpumpe var yderst opslidt, på grund af at jeg kører meget i bil.

Væsentligt er det, at disse dieselpumper har en fortræffelig kvalitet. Min udtjente dieselpumpe er som sagt aldrende, dog siger min ven, at den dertil er ringe lavet, og derfor er den formodentlig mere faldefærdig, end den burde have været. Jeg har derfor købt mig en af de der nye typer dieselpumper, som en del mekanikere har anbefalet.

Flere forskellige slags dieselpumper kunne man vælge iblandt i shoppen, jeg var i. God service fik jeg af en af mekanikerne og fandt en udmærket, men derforuden ganske billig dieselpumpe, som kun havde en pris på 500 dkr. Jeg havde regnet med at skulle af med en del flere gysser, da min kammerat, ham som er mekaniker, havde forklaret mig, at sådanne bildele som fx en dieselpumpe godt kunne koste meget. Idet jeg sagde til ham, hvad dens pris var, blev han, ligesom jeg, forbavset. Min ven og jeg har overvejet at skaffe de andre dele til min bil i den samme butik, af den grund at jeg kan spare en hel sum moneter.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>