Min far er uheldigvis død, så vi skal tømme hans dødsbo

Uheldigvis sov min far ind for et par uger siden. Han var dårlig, dermed vidste jeg jo godt, at han nok ikke havde lang tid tilbage at leve i. Han blev fireoghalvfems år. Alligevel blev jeg virkelig oprørt, og derudover savner jeg ham meget. I morgen så skal mig og min familie oprydde hans dødsbo.

Jeg tror, jeg nok har blandede følelser, når jeg skal udrydde hans dødsbo. Jeg kommer til at mindes en masse skønne tider, men omvendt er jeg stadig nervøs for, at jeg vil blive ramt af endnu mere bedrøvelse, end den jeg går rundt med nu, så snart jeg befinder mig i fars dødsbo. Mig og min onkel har snakket ret meget om dette her på det sidste, og vi har det vist på samme måde.

Da jeg var fyldt otte år gammel, blev far og mor separeret. Jeg boede hjemme hos mor, men tit besøgte jeg min far, og jeg var tosset med det Han var glimrende til at lege, og vi legede ofte skjul. Jeg er rigtig begejstret for fars hjem, så det virker mærkeligt, at det nu blot er et dødsbo, som skal tømmes. Den anden dag talte jeg med familien og spurgte dem, om jeg kunne blive fri for at tage hen i min fars dødsbo, men de mente, at de syntes, det ville være bedst, hvis jeg tog med.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>