Næste skridt på vejen som nyduddannet ledig: Jeg er blevet registreret i et vikarbureau Herning, hvor jeg har min hverdag.

Jeg har snart været nyuddannet og jobsøgende i tæt på 1 år, og det betyder, at jeg bliver nødt til at springe ud i noget nyt. Som følge af dette har jeg tilmeldt mig i vikarbureau Herning (www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP164&ID=81). Jeg har læst kommunikation, men der er stærk konkurrence, og jeg har ikke meget på cv’et. Så måske er jobs via et vikarbureau vejen til, at jeg få flere kompetencer på CV-et og oven i købet har nye kolleger at stå op til om morgenen. Selvfølgelig er det en luksus ikke at skulle ud på cyklen på snevejsmorgener, men jeg savner sgu at skulle op og få arbejdet.

Nu har jeg registreret mig, og først nu begynder alle overvejelserne at dukke op: Hvor mon jeg kommer hen? Mon det er nok at være tilmeldt ét vikarbureau? Hvor længe går der, mellem at de ringer? Hvad er lønnen? Og bliver jeg glad for at være vikar?

Min søde veninde er registreret hos Vikarbureau Holstebro (www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP165&ID=81), og hun har før det været ansat igennem Vikarbureau Horsens (www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP166&ID=81). Hun har har betroet mig, at hun jævnligt skulle ud på steder, når de ansatte skulle på ferie, var syge eller skulle på barsel. Det kunne være appellerende med sådan en barselstjans, hvor du jo kan være tilknyttet samme sted i næsten et år.

Hvis jeg snarere får en masse små jobs af for eksempel et par dages varighed er jeg lidt nervøs for, hvordan jeg klarer sådan at være helt ny og komme ind uden forudgående kendskab til opgaverne. Man når vel ikke engang at kende navnene på de nye kolleger, før man skal stoppe igen. Derimod vil jeg opleve mange forskellige steder, og det kan være, at de bliver glade for mig et af stederne, så jeg kan fortsætte.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.