Nu skal jeg i gang med at indkøbe ordentlige ID-kort lavet i plastik

De rigtige ID-kort er måske ligeledes et område, du mangler eller har føling med? Da jeg personligt har fået titlen som sikkerhedsansvarlig på jobbet, er det nu mit ansvar at købe ID-kort. Således har jeg researchet rigtig meget i forhold til plastikkort, men egentlig er jeg stadigvæk engageret omkring, om nogen af jer er klar over meget mere i forhold til ID-kort? Det skal først og fremmest være ID plastikkort.

Lige der hvor jeg overvejer at erhverve ID-kortene fra lige nu, fremstiller de udover ID kort også magnetkort & elevkort foruden magnekort. Her laver man kortene i en rigtig god udformning. Firmaet printer identifikationskortene på plastic-kort helt præcist i PVC med thermotryk, hvor kulørerne brændes fast på hvert enkelt kort. Dette bevirker, at printet er vandfast, smudsafvisende og praktisk talt ikke kan gå af. Firmaet er i stand til at trykke både i enkeltkrome farvenuancer samt i fire-farvet print, som man også kalder CMYK.

Så det virker jo alt i alt faktisk ret håbefuldt. Dog eksisterer der potentielt nogen, der vil være en hel del federe til produktionen af flotte ID-kort end de folk, jeg har fundet? Skriv for alt i verden en besked, hvis altså en af jer er klar over et godt trykkeri. I øvrigt er feltet her meget interessant synes jeg, at være udnævnt som den overordnede sikkerhedschefhovedansvarlige for. Faktisk bare den ting at researche til et for mig helt nyt fag ligesom ID-kort, eftersom alt dette er et fuldstændigt centralt felt. Jeg har mit daglige virke ved en af landets helt store koncerner, hvor der bliver lavet spændende produkter. Og hermed er det vitalt, at alle ind- og udgange døgnet rundt er låst, samt at medarbejdere og gæster ikke er i tvivl om, hvem de andre er via de respektive ID-kort i god kvalitet. På denne måde vil der med sikkerhed aldrig kunne komme en uvedkommende ind fra en konkurrerende virksomhed. Men for at opsummere – så smid en besked i komentarfeltet, i det øjeblik at I er mere erfaren med ID-kort end jeg.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>