Nyt havehegn – smarte jeg vil ha’ Tøserne og jeg skal have et styks havehegn med en fremtoning ligesom et raftehegn som funktionerer ligesom et lydhegn

Undertegnede logerer med mine døtre ud til et styks dødhamrende drønende motorvej og jeg er bare så ærgerlig over tidligt om morgenen af støjen fra busser og lastbiler. Så det er tid til et lydhegn. Andet end dem er monteret op til de larmende amtsveje, så har undertegnede ikk før kendt til lydhegn. Men som ejer af en have kan du åbenbart godt købe den slags havehegn indbygget med lydhegn.

Det dugfriske havehegn skal have en masse buske nær ved. Og så har grunden et par æbletræer, som på samme tid kan skygge for havens dugfriske raftehegn. Moi ser frem til det lydhegn og forhåbentligt at ku’ leve med begrænset larm fra bilerne. Lydhegn I love you, aaah mine morgener bli’r så gode. Projektet havehegn påbegynder med internetsøgning efter en sammensætning af lydhegn og raftehegn i de her dage. Vi har øje på nogle hjemmesider, hvorfor jeg kan komme i gang fra om 2-3 dage.

Jeg vælger mig et lydhegn udformet som et raftehegn. Jeg synes at det valg er et naturligt og rustikt havehegn, som falder rigtig fint til vores stil med en lidt tilgroet have. Sådan et lydhegn har en størrelse så jeg & tøserne undgår udsigten til bilerne. På samme tid ser raftehegnet super dejligt ud med det flotte træstolper. Døtrene og jeg bli’r begejstrede for det nye havehegn.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.