Økologisk kød i indkøbskurven er en ny trend

Er der ikke noget lækrere til sammenligning med økologisk kød? Om end det drejer sig om økologisk kylling eller økologisk oksekød, er smagen med sikkerhed noget mere optimalt end sædvanligt kød. Der findes helt vildt mange positive argumenter for at købe økologisk kød. For eksempel er økologisk kylling med sikkerhed betydeligt saftigere sammenlignet med smagsløse patetiske fjerkræ, man kan få i storcenteret. At økologisk oksekød stammer fra okser, som blev holdt naturligt på græsset, er helt sikkert nemt at smage. Som tilføjelse er det beroligende at vide, at man slipper for indtagelse af anselige pesticider. Fordi man anvender økologisk kød, er man så tilmed medvirkende til at bidrage til økologisk udnyttelse af landbrugsjorden, hvilket jo sørger for korn til de økologiske okser. Som brug til sideret til økologisk oksekød kan man tillige nemt købe nogle økologiske salater. Det virker dertil helt sikkert godt at vide, at den som økologisk kylling havde en fritgående opbringning, og ingenlunde er smækket inde i en kasse altid.

Jeg synes uden diskussion, at økologisk oksekød kan betale sig, selvom situationen ganske rigtigt kan tænkes, at økologisk kød, særligt økologisk kylling & økologisk oksekød, købes mindre billigt i forhold til uøkologisk kød, hvis man får fyldigere smagsoplevelse, mere tilfredse slagtedyr samt man oveni hjælper et renere Danmark. Der ønskes heldigvis økologiske salater, brød & økologiske cremer, sammen med økologisk oksekød. Kom i gang med at finde økologisk oksekød med det samme, resultatet er, at landbruget bør forgude dig.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>