Personligt har jeg øjnene rettet mod adskillige forskellige stokerfyr

Jeg flyttede for nylig ind i et nedlagt landbrug med min kone, og det er derfor højaktuelt at udvælge en god varmeforsyning. Jeg ved med sikkerhed, at det ikke er en løsning med det lokale fjernvarmeværk, da varmen herfra er vildt dyrt! Oliefyr er for miljøskadende, samt at brændeovne smudser, så jeg antager, at et godt stokerfyr er en optimal løsning. Bestemte typer evner eksklusivt træ ydermere udnytte kornsorter, og visse kan klare at brænde alting.

For nyligt fik jeg et godt øje til et en type af stokerfyr fra et firma, som påstår, at de på egen hånd frembringer produkterne i gennemført kvalitet. Firmaet tilpasser, bygger og opbygger nemlig flere gange årligt alle modeller stokerfyr. Jeg kan godt lide at tænke på at få sig et af de fyr, som er er lavet inden for landets linjer. Samtidig er denne slags fyr i stand til at fyre med krævende brændsel, mens fyret ej heller har brug for meget vedligeholdelse. Firmaet hævder, at jeg ved at vælge netop dette stokerfyr model har evenen til at klare piller, korn og lignende. Firmaet producerer endvidere tilmed en markant billigere slags, hvilken der alene er i stand til at brænde træ samt korn.

Derfor; problemets kerne er, hvaffor et af de to modeller jeg skal tage. Hvad har jeg gavn af ved derudover at være i stand til at forbrænde materialer som granulat? Under forudsætning af at nogen har viden herom, må I særdeles gerne smide mig en besked. Helst inden, at det bliver vinter, så jeg undgår at klapre med tænderne i hjemmet, fordi vi har fået bestilt stokerfyret til vores villa.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>