Rekruttering Esbjerg – overvej et rekrutteringsbureau, hvis du mangler vikarassistance eller rekruttering af nye kolleger

Rekruttering Herlev

”Vi har samarbejdet med et professionelt rekrutteringsbureau, og det har sikret vores firma kompetence kandidater at vælge mellem, kompetent rådgivning, forretningsudvikling og sparring og sparet os for tidsmæssige og økonomiske konsekvenser ved fejlrekrutteringer.

Vi har fået de bedste kolleger gennem flere længere samtaler, omfattende tests og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det kunne vi ikke have klaret lige så godt på egen hånd”, beskriver Anders Louu, direktør i Tislev Management, der helt enkeltganske simpel googlede ”rekruttering Herlev”.

Rekruttering Allerød

” Vi har flere gange hos Pape Industriudvikling A/S anvendt et professionelt bureau til rekruttering Allerød. Vi får en seriøs og effektiv support, der er hurtig og vælger os den bedste kollega. Vi bidrager med vores ønsker, og så finder firmaet de mest kompetence kandidater, som vi så sammen ser og vurderer. Vi undgår helt at skulle læse 200 mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får sparring til at definere og opnå den rette kandidat. De fikser simpelthen alt det praktiske”, fortæller HR-chef Jesper Klingt. Rekruttering Allerød fandt han ganske enkelt ved at google ”rekruttering allerød”

Rekruttering Esbjerg

”K&I Arkitekter er et firma i rivende udvikling, og de sidste 4 år er vi øget fra 8 til over 20 ansatte. Af den årsag har vi haft behov for de mest kvalificerede medarbejdere, så vi kunne følge med rækken af byggerier. Jeg kan bestemt anbefale dig at benytte et vikarbureau til at hjælpe dig i den forbindelse. De professionel kan endvidere hjælpe, hvis du kunne tænke dig ekstra hænder ved ferie, travlhed eller sygdom”, udtaler chefarkitekt Anders Jensen, der har benyttet rekruttering Esbjerg.

Rekruttering Allerød, rekruttering Herlev, rekruttering Esbjerg – Find jobbet uanset hvor du bor

Er du arbejdsløs og mangler kompetencer på CV’et? Så skal du da overveje at skaffe dig et arbejde ved at tilmelde dig et rekrutteringsbureau. Der kan du muligvis finde vikariater og teste dig selv af i varierede kortvarige ansættelser – eller finde det faste trygge job.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.