Så snart personer siger book stand up håber jeg, at de finder mig

Jeg har noget, som jeg stræber efter, at I hjælper mig med at sprede. Kan jeg få jer til at sige book livemusik til familie og venner. For nylig er jeg gået i gang hvor jeg er manager i et booking bureau, hvorfor jeg administrerer booking af en masse underholdning. Mere præcist forskellig livemusik og stand up. Men altså, det er et konkurrencepræget område at gøre sig gældende i, og således har jeg brug for hele min bekendtskabskreds assistance. Modsat vil jeg sikkert ikke skaffe løn tilstrækkeligt i forhold til at få det til at løbe rundt. Det gælder om at komme ind på markedet inden for erhvervsområdet m. book stand up. Drømmen er, at hver gang en eller anden påtænker eller laver en søgning på en af søgemaskinerne på eksempelvis book livemusik, så er jeg det naturlige valg.

På egen hånd begyndte jeg med at skabe en berøringsflade til temmelig mange kunstneriske sjæle. Jeg spurgte dem, hvorvidt jeg måtte administrere bookingen af dem og anden livemusik. Der fandtes uundgåeligt artister, hvilke der afslog, så derfor har der været en stor portion arbejdsbyrder og ikke mindst flop i startfasen. Dog spurgte jeg dem, om egentlig ikke de ville ønske, at det er deres navn, der dukkede op, såfremt en eller anden sagde book f.eks. livemusik. Hvilket som regel altid var en tungtvejende grund. Således skaffede jeg mig mange anerkendte mennesker i mit firma. Stadigvæk have god gavn af, at I spreder underretningen om mit virke med muligheden for at booke entertainment til netværket. Det centrale for mig og mit ego er, at undgå at føle mig utilstrækkelig.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>