Sådan reducerer man sin varmeudgift v.h.a. hulmursisolering

Sådan som jeg har opfanget skulle hulmursisolering være en usædvanlig god praktik til at formindske vores forbrug af varme i huset. Og det trænger vi til hos os. Vores hus er herligt, men når varmeregningen dumper ind af postkassen får jeg altså dårlig samvittighed overfor miljøet. Så nu googler jeg hulmursisolering København og hulmursisolering Sjælland og gør alvorlige refleksioner omkring, hvor vidt min kæreste og mig skal beslutte os for en hulmursisolering inden længe.

Jeg småsnakkede den anden dag med Birger om at gennemføre hulmursisolering. Rent faktisk var det hans storebror, som anbefalede, at jeg og kæresten skulle få hulmursisolering, hvor du får indføre isoleringsmateriale ind i murenes hulrum. Min svoger Richard siger, at man ikke kan gennemføre hulmursisolering på alle boligtyper. Han sluttede med at sige at mig og kæresten skal internetsøge på hulmursisolering København eller hulmursisolering Sjælland alligevel og derefter ringe til de firmaer, som dukker op i søgningen.

Jeg er tilmed videnbegærlig angående, hvor lang tid hulmursisolering tager. Og selvfølgelig også hvor meget det koster. imidlertid kan jeg regne ud, at hulmursisolering Sjælland rimeligt hastisk kan betale sig. Så mig og kæresten skal vist bare i gang.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.