Situationen, der bliver til, hvis dødsboer ryddes

Det kan være vanskeligt, idet en i familien mister livet, hvorfor det er betydningsfuldt, at man ender med nogle professionelle, der udfører rydning af dødsbo, som rummer medfølelse samt respekt for den afdøde. Nys stillede min bedstemor træskoene, og således har vi i familien faktisk lige haft brug for marskandisere som assisterer, når dødsboer ryddes. Lige da vi valgte de rette fagfolk, var det basale at træffe en gensidig aftale og få det væsentlige nedfæstet på officielt papir. Årsagssammenhængen til, at jeg og min familie savnede en erhvervsrelateret til opkøb og rydning af hans dødsbo, var, at vores mormor tidligere havde givet interesserede i familien de uvurderlige minder og genstande, som hvert familiemedlem gerne ville have, og derfor kunne det sidste sagtens købes. På skrift gav vores konsulent et tilbud på, hvilket inventar han havde kig på at købe uden betingelser, og der forefandtes flere gode ejendele. Herefter kom han prismæssigt ind på, såfremt alting ved dødsboer ryddes. Dermed var der bred enighed omkring at ”udlicitere” en effektiv tjeneste med rydning af dødsbo. Heri indgik opkøb af dødsbo, hvorefter de professionelle også kunne sælge det redeligste møblement.

Når man skal tømme et dødsbo, er det et spørgsmål om fælles tro på hinanden samt anseelse for den afsjælede. Og det var min opfattelse, at den marskandiser vi benyttede, besad. Hvis dødsboer ryddes, føler jeg således trang til at anbefale alle at tænke på de førnævnte pointer. Forhåbentlig føler I også, at rådene i ovenstående indlæg, i forhold til rydning af dødsbo, er nyttige.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>