Skolen køber hver måned over nettet til vores biologi, sløjd samt fysik undervisningslokaler

Jeg er blevet indkøbsansvarlig på skolen, jeg har ansættelse hos, ift. alt muligt til fx sløjd- og fysik-lokalerne. Altid er det uhyre vigtigt at være i besiddelse af det bedste materialeudvalg til fysik & sløjd, for i modsat fald kan lærerne ikke sørge for et højt stade i klassen. For eksempel må vi i sløjd ligge inde med lyddæmpende udstyr og mere andet udstyr, fordi timerne kan godt forårsage larm, når alle nogle gange borer. Det er som oftest nødvendigt at have kvalitets materiel. Idet det drejer sig om biologi, er fordringen til sikkerheden minimum lige så høje, og således bestiller jeg hele tiden nok beskyttelsesudstyr. Derudover er det muligt at finde sjovt udstyr som for eksempel plastikindstøbte dyr.

Det er vigtigt at finde en tilfredsstillende leverandør, idet du på samme måde som mig bestiller det hele til undervisningslokalerne. Selv bruger jeg en online shop, og denne butik er jeg særdeles tilfreds med. Dermed kan jeg hele tiden hurtigt bestille andre materialer, hvis lærerne er uden fundamentale produkter i f.eks. biologi og måske fysik. Altid vil det være let at klikke sig ind og handle, og herpå får skolen snarest alt til adressen. En webshop har desuden det plus, at er det en meget fortravlet dag, er det nemt at være hjemme om aftenen og i ro og mag købe alle de ting, vi har brug for. Tit er det solceller til temauger i fysik og måske afstandsmålere, hvilket klassen ofte savner. For bæredygtig energi er klart aktuelt. Når vi taler sløjd er det som oftest arbejdsbænke og for eksempel arbejdsmaterialer, der er et problem. Til lokalerne for biologi er det anatomiske modeller. Nødvendigt er det for enhver uddannelsesinstitution at kunne præsentere gode klasselokaler.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>