Store altaner er en luksus på en lang række måder

I mit hjem havde vi konstant en altan. Her er mange gode adjektiver at fortælle i relation til store altaner, fordi de er fundamentet for en lang række fortrin. Altandøren udtil altanen bevirker sekundært, at hjemmet får flere lysstråler i det respektive rum. I modsat fald kan små hjem på en måde få en tendens til at være noget dunkle. Plus, at så – i løbet af vintersæson er det praktisk at kunne tage de fire skridt ud af altandøren og på den gode altan og mærke på egen krop, hvor mange lag beklædningsgenstande, én er tvunget til at tage på. En sådan fordel kan man selvsagt have glæde af året rundt. Især er altaner selvfølgelig en kæmpe fordel på de varme dage, hvor man kan kaste sig ud i fede sommerfester, idet jeg som lille var der tilmed indkøbt en sandkasse i plastik på gulvet på vores altan. Min far + mor var egentlig egentlig en nuance mere brun end andre folk, og jeg synes, det er fuldt forståeligt, at folk som har solbeskinnede altaner har et grundlag for at få langt mere uv-lys modsat de folk, der ej kan nyde solens stråler lige præcis uden for soveværelser. Folk med en stor have, er uundgåeligt de allerbruneste.

Eftersom jeg tidligere har været bosiddende et sted med altaner, har det virkelig været tortur at have en lejlighed hvor der ikke er altaner i ejendommen i de tre-fire år efter, imens jeg har været flyttet hjemmefra. I den grad var jeg således særdeles begejstret, idet jeg åbnede det officielle brev fra bestyrelsen for nyligt. I brevet oplyste de, at der skal laves en ny altan til alle beboeres lejemål i beboelsen. Jeg har været uden en praktisk altan rigtig længe, hvorfor det kommer til at være virkelig skønt at blive ejer af en altan. Den fremtidige altan kommer til at være akkurat ud for stuen, og af denne grund af det egentlig bare 10-4. Pladsmæssigt udbygger det således min stue med et rum, som der er markant brug for. Så kan jeg vandre lige ud i den udendørs luft på en flot designet altan direkte fra min egen stue. Da jeg bor øverst i bygningen kommer det i den grad til at være en stor landvinding. Jeg kan dermed ikke glæde mig for meget eller anbefale fordelene ved store altaner sufficient.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>