Talrige kostumer samt temmelig meget smart tilbehør – som f.eks. masker

På torsdag skal mig og veninden til kostumefest på jobbet, og hun ville gerne have, at jeg køber de kostumer, som vi skal have på, og tyroler kostumer har jeg spekuleret over. Jeg er ret stresset her for tiden og har ikke specielt meget tid, men udklædningen skal jo købes. Derfor tog jeg i centeret forleden dag i en kostumeshop. I kostumeforretningen havde de en masse kostumer og yderst mange lækre genstande: hatte, parykker, sminke og masker, med mere. Så jeg kunne få inspiration begyndte jeg med at se på kostumer. Forretningen havde kostumer i store mængder, og der var mange gode at vælge imellem. Jeg overvejede reelt, om det overhovedet var nødvendigt at købe kostumerne, pga. at jeg jo egentlig bare kunne låne nogle af min søster, men hvem ejer tyroler kostumer? Derefter var næste skridt masker plus parykker, og ligeledes her var der et stort udvalg. Nu købte jeg to tyroler kostumer, masker og derudover hatte. Jeg tog hjem til veninden for at vise hende udklædningen, efter jeg havde været inde i kostumeforretningen. Ellevild var hun, da hun gennemskuede, at det var tyroler piger, som vi skulle være. Jeg kan ikke vente med at se min veninde og jeg i de tyroler kostumer, jeg har købt. Jeg gætter på, at vi kommer til at se smukke ud. Jeg kan tillige ikke vente med at se vores medarbejderes udklædning. Jeg tror, det kommer til at blive en morsom fest. Uden at vide hvorfor, er kostumefester oftest altid en del sjovere end normale fester.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>