Typehuse i en lille by i Jylland

Et nyt hus køber jeg & min kæreste Peter vist snart. Jeg er så glad for, at de fremtidige typehuse, ja sågar træhuse, vil ligne et sommerhus, for altid har jeg godt kunnet tænke mig sådan et. Området vil formodentlig også ligne et sommerhus område, da de fremtidige typehuse vil være magen til hinanden på vejen. Træhusene får fx ens tage, hoveddøre og vinduer. I øjeblikket bliver der bygget nogle splinternye parcelhuse i Midtjylland i en idyllisk by, og der bygges det, som vi kalder typehuse. Grundet at min kæreste og mig godt vil flytte fra den lejlighed, vi bor i nu i centrum af byen, til en bolig lidt nærmere på landet, køber vi et af de nybyggede huse. Det bliver skønne træhuse i fyrretræ, endog med have og terrasse. Jeg kan ikke vente med at skulle være i et af de omtalte træhuse med fred og ro, og hvor man har en smule mere plads. Det vil derforuden blive fantastisk med en stor have, som jo virkelig er formålstjenlig at have, når det er godt vejr. Jeg har i lang tid været ærgerlig over at bo i en lejlighed, idet vejret er godt, fordi jeg holder meget af at opholde mig ude i naturen. Min fyr er allerede nu begyndt at pladre om, at han ej orker at slå græsplænen, men jeg tror dog, at han egentlig også ser frem til at kunne være udenfor i en have. Blomster og alt det der kan jeg godt tage mig af. Dét orker han i alt fald ikke. Såfremt han måtte vælge, så ville vi sikkert slet ikke have blomster og den slags pjat.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>